Boek uw Kerstman thuis

LaatBezoek aan huis de kerstvreugde dit jaar in uw eigen huis komen door een bezoek van uw Kerstman. De goedlachse Kerstman zal u en uw gezin verblijden met een fijn bezoek.

Uw Kerstman is altijd goedlachs, vrolijk en heeft altijd een vrolijk woordje voor u en uw kinderen klaar.
Uw Kerstman, laat uw kinderen stralen van geluk met een bezoek van de Kerstman in zijn mooie rode pak, tevens is hij ook voorzien van zeer mooi en goed onderhouden haarwerk van de hoogste kwaliteit.

Natuurlijk zal hij ook de kerstwensen overbrengen, en wat belangrijk is, zeker voor de kinderen, het uitdelen van de Kerstcadeaus die al onder de kerstboom zijn bezorgd door uw Kerstman.

Maar het bezoek van de Kerstman is niet alleen leuk voor de kinderen. Ook volwassenen zullen genieten van het gezelschap van deze vriendelijke en warme figuur.

Uiteraard neemt UW Kerstman de tijd om met de aanwezige op de foto te gaan, wat altijd leuk is om later terug te kijken.
Uw kunt UW Kerstman boeken voor een huisbezoek via telefoon 06-30761040 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw Kerstman in alleen te boeken voor huisbezoeken in de regio's:

Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Zaandam e/o. 

Zet daar in uw wensen, data, gewenste tijd en duur en de locatie waar u UW Kerstman wilt ontvangen en vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

De Kerstman neemt dan snel contact met u op om alles verder te bespreken wat uw wensen zijn en wat de kosten zullen zijn.

Ho Ho Ho Merry Christmas

Boek nu uw Kerstman voor een onvergetelijke ervaring tijdens de feestdagen. Uw Kerstman is altijd goedlachs, vrolijk en goedgebekt en voorzien van leuke scherpe en humoristische opmerkingen. Laat uw kinderen stralen van geluk met een bezoek van de man in het rode pak. Wacht niet langer en boek nu uw Kerstman voor thuis!

Huisbezoek 1     Huisbezoek 2

Bent u op zoek naar iets bijzonders om van uw kerstfeest een onvergetelijk moment te maken? Boek dan nu onze goedgebekte Kerstman voor een bezoek bij uw thuis. Uw Kerstman is niet alleen gekleed in het traditionele rode pak, maar ook voorzien van een baard en pruik van de hoogste kwaliteit.

Maar het bezoek van de Kerstman is niet alleen leuk voor de kinderen. Ook volwassenen zullen genieten van het gezelschap van deze vriendelijke en warme figuur.

Laat de kerstvreugde dit jaar bij u thuis komen en boek nu uw eigen professionele Kerstman. Wacht niet langer en maak van dit kerstfeest een onvergetelijk moment voor het hele gezin.

Contact gegegevens

 Uw Kerstman
 06 - 30761040
 boek@uwkerstman.nl

Boek uw kerstman