Boek uw Kerstman op een week-of jaarmarkt

Op een week- of jaarmarkt in december is het een traditie aan het worden om een Kerstman te boeken voor de kinderen en hun ouders. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste Kerstman boekt voor uw weekmarkt. Uw Kerstman is van alle markten thuis.

Bezoek aan weekmarktUw Kerstman weet wat hij doet, hij neemt de tijd voor de kinderen om samen op de foto te gaan, tevens neemt hij ook de tijd om met de marktkooplieden een praatje te maken.

U kunt bijvoorbeeld een kraam of een partytent inrichten waar uw Kerstman een plekje krijgt waar de kinderen kunnen komen om samen met hem op de foto te gaan.

U kunt ook uw Kerstman iets laten uitdelen, denk dan aan een lekker koekje of een stukje kerstbrood.

Al met al dit is een leuke manier om het Kerstgevoel te versterken en ervoor te zorgen dat de kinderen zich ook vermaken tijdens het verblijf op uw markt met hun ouders.

Als u uw Kerstman wilt boeken op een weekmarkt of jaarmarkt, is het altijd belangrijk om op tijd te reserveren. Uw Kerstman is erg populair en het is mogelijk dat deze al volgeboekt is voor de datum waarop u de Kerstman wilt hebben.

Om uw Kerstman te boeken op uw weekmarkt of jaarmarkt, kunt u contact opnemen met Boek uw Kerstman. Wij kunnen in onze agenda precies zien of we op dat tijdstip nog tijd hebben om een bezoekje te brengen aan uw markt.

Uw Kerstman is altijd goedlachs, vrolijk en goedgebekt en voorzien van leuke scherpe en humoristische opmerkingen. Uw Kerstman, laat de kinderen en de ouders/grootouders stralen van geluk met een bezoek aan uw markt in zijn mooie rode pak, tevens is hij ook voorzien van zeer mooi en goed onderhouden haarwerk van de hoogste kwaliteit.

Bespreek u wensen met uw Kerstman om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt voor jouw weekmarkt.
U kunt UW Kerstman ook boeken voor een huisbezoek via telefoon 06-30761040 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zet daar in uw wensen, data, gewenste tijd en duur en de locatie waar u UW Kerstman wilt ontvangen en vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.
De Kerstman neemt dan snel contact met u op om alles verder te bespreken wat uw wensen zijn en wat de kosten zullen zijn.

Ho Ho Ho Merry Christmas

 

Boeken van uw Kerstman op een weekmarkt is een leuke manier om het kerstgevoel te versterken en ervoor te zorgen dat de kinderen zich vermaken tijdens het winkelen met hun ouders.

Contact gegegevens

 Uw Kerstman
 06 - 30761040
 boek@uwkerstman.nl

Boek uw kerstman