Boek uw Kerstman voor Scholen

"Breng de magie van de feestdagen naar je school met een bezoek van uw Kerstman. De ervaren Kerstman zal de kinderen van groot tot klein doen glunderen.
Kerstman bezoek op schoolHoe leuk zal het zijn als uw Kerstman op het schoolplein of bij de ingang alle kinderen verwelkomt.

En wat zullen de kinderen glunderen als uw Kerstman zich laat zien tijdens het kerstdiner en tussen de kinderen zich gaat begeven wat u vast kunt leggen op beeld. U kunt er zeker van zijn dat uw Kerstman zijn beste pak aan heeft en zijn beste humeur bij hem heeft, uiteraard is zijn haarwerk in perfecte staat.

De Kerstman zou het ook heel leuk vinden om met elke klas op de foto te gaan of met ieder kind, mogelijkheden genoeg, uitaard kunt u dat allemaal met hem bespreken. Reserveren is gemakkelijk door het versturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef de naam van uw school door en het adres en uw voorkeur data en tijdsduur en aanvangstijd, en vergeet niet uw naam en telefoon nummer te vermelden wanneer uw Kerstman u kan bellen. Uw Kerstman zal dan in zijn agenda kijken en contact met u opnemen om eventueel alles met u door te nemen wat uw wensen zijn.

Wacht dus niet te lang want de agenda van uw Kerstman is snel volgeboekt, boek vandaag nog uw Kerstmanbezoek en maak de kerstdagen extra speciaal op school.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de beschikbaarheid te controleren.

Ho Ho Ho Merry Christmas

 

Waarom een Kerstmanbezoek boeken voor jouw school?

• Brengt de Kerststemming naar uw school
• Creëer een feestelijke en gedenkwaardige ervaring voor de kinderen, aanwezige ouders en leerkrachten
• Vergroot de betrokkenheid en creativiteit van de kinderen
• Verbeter vaardigheden door verhalen te vertellen
• Creëer mogelijkheden voor leeractiviteiten met een Kerstthema
• Maakt de feestdagen extra speciaal voor uw school

Veelgestelde vragen

U kunt een Kerstmanbezoek boeken doormiddel van het versturen van een e-mail of door contact op te nemen via de telefoon, zo is het mogelijk om de gewenste datum voor een bezoek vast te leggen voor uw school, zorg wel dat u ruim van tevoren een boeking doet want het is altijd heel druk in deze periode.

Bezoeken duren doorgaans tussen de 1 en 2 uur, afhankelijk van de grootte van de school en het aantal leerlingen kan het bezoek worden aangepast

Onze bezoeken omvatten een professionele Kerstman, leuke verhalen, kerstliederen en fotomomenten voor een ieder die op de foto wil met de Kerstman.

Onze prijzen zijn inclusief alle noodzakelijke kosten voor het bezoek van de Kerstman. We zullen een offerte opsturen nadat u uw aanvraag heeft ingediend.

Ja, je kunt tijdens de aanvraag specifieke activiteiten of verhalen aanvragen voor de Kerstman.

 

Uw Kerstman heeft al jarenlang ervaring omdat hij samen met zijn neef uit Spanje al ruim 40 jaar met veel plezier deze activiteiten doet.

Contact gegegevens

 Uw Kerstman
 06 - 30761040
 boek@uwkerstman.nl

Boek uw kerstman