Boek uw Kerstman voor in een winkelcentra

Op zoek naar een originele manier om de kerst sfeer in uw winkelcentrum te brengen? Boek dan nu uw Kerstman voor een bezoek aan uw winkelcentrum!
Kerstman boeken3Uw Kerstman is een echte professional en zorgt voor een glimlach voor groot en klein als ze hem tegen komen in uw winkelcentrum. Hij is gekleed in zijn mooie rode pak, tevens is hij ook voorzien van zeer mooi en goed onderhouden haarwerk van de hoogste kwaliteit en hij zorgt voor een geweldige sfeer.

U kunt onze Kerstman boeken voor een paar uur of een hele dag, afhankelijk van uw wensen. Hij zal kunnen rondlopen door het winkelcentrum, kinderen groeten en hij laat zich graag fotograferen met uw bezoekers.

U kunt uw Kerstman ook iets laten uitdelen in uw winkelcentrum, denk dan aan een lekker kerstkransje of kerstbrood, alles is bespreekbaar.

Neem contact op met uw Kerstman voor meer informatie over de beschikbaarheid en tarieven van onze Kerstman. Hij kan ervoor zorgen dat uw winkelcentrum tijdens zijn bezoek, een bezoek is om niet te vergeten.Heeft u nog vragen, of wilt u al gelijk iets reserveren, stuur dan snel een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ho Ho Ho Merry Christmas

Geef de naam van uw winkelcentrum door en het adres en uw voorkeur data en tijdsduur en aanvangstijd, en vergeet niet uw naam en telefoon nummer te vermelden wanneer uw Kerstman u kan bellen.

Kerstfeest met de kerstman

Onze kerstman is ook beschikbaar voor privé feestjes of bedrijfsfeestjes, waar hij zorgt voor een onvergetelijke kerstervaring voor iedereen.
Neem contact op met ons voor meer informatie over de beschikbaarheid en tarieven van onze kerstman. Laten we samen een onvergetelijke kerst organiseren in uw winkelcentrum.

Contact gegegevens

 Uw Kerstman
 06 - 30761040
 boek@uwkerstman.nl

Boek uw kerstman